Verkoopbemiddeling door Como Campers

Wij bemiddelen in de verkoop van uw eigen camper. U heeft geen ongemak van de verkoop. Como Campers regelt het compleet van A tot Z.

U wilt uw eigen camper verkopen. Hoe kunt u dat het beste doen? Met de verkoopbemiddeling van Como Campers wordt u hierin volledig ontzorgd van A tot Z. Ons deskundige team heeft ruime ervaring in verkoopbemiddeling en weet daarbij goed in te spelen op de wensen van zowel de koper als verkoper.

Hoe gaan wij te werk?

1

Samen bepalen wij een verkoopprijs die marktconform is

Indien mogelijk komt u met de camper bij ons langs op locatie. Zo bepalen wij samen met u een goede verkoopprijs die marktconform is. Bij Como Campers werken wij met vaste prijzen die van tevoren zijn afgesproken. Wij werken dus niet met percentages.

Wij promoten de camper op diverse manieren voor optimale zichtbaarheid

Zodra wij een akkoord hebben over de verkoopprijs zal Como Campers uw camper optimaal schoon maken en beeldmateriaal maken. Vervolgens zal dit op diverse manieren worden gepromoot. Denk hierbij aan op onze locatie, onze website en de daarbij aangesloten partners.
2
3

Als eigenaar ontvangt u te allen tijde een update over de verkoopstatus

Tijdens het verkoopproces kunt u als eigenaar ten alle tijde een update ontvangen. Door middel van onze systemen zien wij goed hoe de verkoop ervoor staat en kunnen we ook inschatten hoe zich dit verder zal ontwikkelen.

Wij leveren de nieuwe camper in stijl aan de nieuwe eigenaar

Zodra de juiste koper is gevonden leveren wij de camper, geheel in prachtige staat met een mooie, grote strik op de voorruit, af aan de nieuwe eigenaar. Wij voorzien de koper van een complete uitleg over de werking en toebehoren van de camper. Uiteraard krijgt u het afgesproken bedrag gestort op uw rekening.
4

De voordelen van verkoopbemiddeling door Como Campers

Als verkoper heeft u met onze verkoopbemiddeling geen ongemak van de verkoop en alles wat daarbij komt kijken. Uw camper wordt aangeboden inclusief 12 maanden BOVAG garantie. Hierdoor is er meer zekerheid voor de nieuwe koper, en geeft dit meer garantie op een snelle verkoop voor uzelf.

Wij leveren uw camper rijklaar, inclusief garantie, aan de nieuwe eigenaar. Hierbij bieden wij de koper de mogelijkheid om zijn auto, motor, caravan of camper in te ruilen. Tot aan de verkoop blijft u te allen tijde eigenaar van de camper. Indien u wenst de camper uit de verkoop te halen is dat bij Como Campers geen probleem. No cure is bij ons no pay.

Verkoopbemiddeling bij Como Campers