Across Campers

Bij Across Campers, ook wel bekend als Across of Across-Car, bent u aan het juiste adres als u uw camper geheel naar eigen wensen wilt indelen. Van tekening tot uitvoering: u bepaald het gehele interieur! Wel of geen douche, een grote of een kleine keuken en liever lengte bedden dan een queensbed? Aan u de keuze.

Across Campers is een relatief jong en nieuw campermerk dat bestaat sinds 2012 en zich bevindt in Alicante, Spanje. Met jarenlange ervaring zijn zij erin geslaagd een merk te creeëren dat gericht is op personalisatie en aanpassing van voertuigen om zo aan de wensen en behoeften van elke klant te voldoen. Hierdoor is het ook een erg aantrekkelijk merk voor specifieke opbouw voertuigen of als camper voor mindervaliden. Daarnaast krijgt u bij de aankoop van een Across camper ook nog eens een bezoek aan de fabriek in Spanje van ons cadeau om te kijken bij de bouw van uw eigen camper!

Bij Across Campers heeft u de keuze uit 4 campermodellen die vervolgens zelf in te delen zijn: Compact, Aero, Xscape en de Camper Van. Zoals de naam al meegeeft is de Compact de meest compacte camper op de markt met een maximale lengte van 6 meter en een breedte van 2.30 meter. Ideaal voor reizigers die in een kleine ruimte toch van alle gemakken gebruik willen maken. De Aero-lijn bestaat uit half integraal campers met een lengte tot maximaal 7.50 meter. Maak hiervan uw perfecte eigen droomcamper. Vervolgens zijn de Xscape campers perfect als gezinscamper. Deze alkoofcampes bieden plaats voor maximaal 6 personen zodat u samen met uw gezin de wereld rond kunt! Tot slot heeft u bij Across ook keuze uit de zogeheten Camper Van-lijn. Deze lijn bestaat uit buscampers en zo bent u niet beperkt in uw beweegmogelijkheden.

Kortom, bij Across Campers zijn er oneindig veel opties. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Across Campers; hét merk met een zelf te bepalen interieur.