Le Voyageur

Le Voyageur is een merk dat zich onderscheidt vanwege haar exclusiviteit, luxe en comfort. Bij de diverse modellen van Le Voyageur kunt u kiezen uit de Classic line, voorzien van een Fiat Ducato motor op een AL-KO-chassis, of de Heritage line voorzien van een krachtige Mercedes-Benz motor op een Alko chassis.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van campers heeft Le Voyageur een volledige technische expertise om de uitstekende kwaliteit te garanderen.

Het assortiment van de Classic line wordt gekenmerkt door een robuuste, goed geïsoleerde en perfect waterdichte structuur. De dubbele bodem is toegankelijk via zowel de buitenzijde als de binnenzijde en biedt extra opbergruimte voor uw spullen. Door het gebruik van de beste materialen stelt Le Voyageur alles in het werk om u een comfortabele lounge, een ergonomische keuken, een grote badkamer en een slaapkamer te bieden waar u heerlijk kunt slapen.

Het Heritage-assortiment markeert de opkomst van een uitstekend nieuw voertuig op een Mercedes-basisvoertuig. Zo brengt Le Voyageur Heritage u moeiteloos en in alle veiligheid naar alle uithoeken van de wereld. Het biedt eersteklas comfort en geeft de reis een geweldige uitstraling. De Mercedes motor in combinatie met een AL-KO-chassis bieden u de best mogelijke combinatie van betrouwbaarheid en robuustheid, om u te brengen naar welke bestemming dan ook.

Bent u op zoek naar een camper van hoge kwaliteit met een verfijnde lay-out, hoogwaardige afwerking en een fantastisch rijcomfort? Dan is een Le Voyageur camper zeker iets voor u!

Exclusiviteit, stijl en comfort. Beleef een exclusief gevoel van vrijheid.