Pilote

Met al meer dan 60 jaar ervaring bent u bij Pilote aan het juiste adres als u op zoek bent naar betrouwbaarheid, diversiteit en topkwaliteit. De fabriek van Pilote bevindt zich in La Limouzinière, Frankrijk. Als importeur en dealer hebben wij natuurlijk regelmatig contact met Pilote. Daarnaast gaan onze monteurs één keer per jaar naar de fabriek toe voor de nieuwste technologieën en informatie. Bij Pilote kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod van buscampers, half integraal en integraal campers.

Buscampers

Kiezen voor een buscamper betekent kiezen voor reizen in een voertuig met compacte afmetingen, waarmee u overal kunt reizen, zelfs in stadscentra. Het interieur is goed doordacht en ontworpen om u maximaal comfort te bieden, of u nu met twee of vier personen reist.

Pacific Line

Bij het Pacific-assortiment heeft u de keuze uit 22 half integraal campers. Met een centraal bed, twee aparte bedden, frans bed of zonder vast bed: de strakke campers van de Pacific-reeks zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Daarnaast zijn er ook nog diverse mogelijkheden om uw Pacific camper te personaliseren, bijvoorbeeld door het toevoegen van een vijfde zitplaats. Kortom, de Pacific lijn is geschikt voor iedereen!

Galaxy Line

Geniet van het prachtige dat de natuur te bieden heeft door de panoramische voorruit van uw Galaxy integraal-camper. Pilote haar Galaxy-assortiment bestaat uit twaalf integraal campers. De integraal campers zijn voorzien van een dubbele bodem, ideaal voor de wintersportvakantie. Bij de integraal campers heeft u de keuze uit een Fiat of AL-KO-chassis. Alle integrale campers in de Galaxy-reeks vanaf 7 meter zijn ALDE-compatibel. Profiteer ook van een vijfde zitplaats registratiemogelijkheid voor alle integraal campers langer dan 7 meter. Reis ver in uw Pilote Galaxy integraal camper!

Bekend om haar Duitse kwaliteit met Franse finesses

Caravan Salon Düsseldorf 2024

Van zaterdag 31 augustus t/m zondag 8 september vind de jaarlijkse Caravan Salon plaats in Düsseldorf. Kom langs op onze stand in hal 17 en bezichtig de prachtige modellen van de Pilote Group! 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 033-2454762 of per e-mail met info@comocampers.nl.

Let op: tijdens de gehele beursperiode zijn wij telefonisch, per e-mail en op locatie in Nijkerk beperkt bereikbaar. We hopen hiervoor op uw begrip.