Over ons

Waarom kiezen voor Como Campers?

Wat begon in 2005 met het verhuren van één camper groeide uit tot een all-in camperbedrijf in de provincie Gelderland en daarbuiten. In 2015 hebben wij bij Como Campers onze dienstverlening uitgebreid met een mooie werkplaats, en met de in- en verkoop van campers. Vandaag de dag zijn wij dealer en importeur van Pilote, Le Voyageur en Across Campers.

Hoe eenvoudig wilt u het hebben? Alles onder één dak bij Como Campers. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur, in- en verkoop en onderhoud, en doen dit alles op onze locatie in Nijkerk. Ook voor het inbouwen van accessoires, uitvoeren van schadeherstel, reparaties en APK’s bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij zijn wij erkend BOVAG camperdealer en zijn wij centraal gevestigd in Midden-Nederland.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo bespreken wij onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden.

Alex, Colinda en team Como Campers

Beleef de vrijheid van het reizen met een camper

“Rijden wij vandaag een stukje verder of blijven we nog een dag?” Pas als u zelf een keer met een camper op reis gaat, beleeft u de vrijheid van het reizen met een camper. Die passie voor het kamperen geven wij bij Como Campers graag aan u mee op reis. Wij zijn een familiebedrijf met een fijn en hecht team om ons heen, waardoor we onze kennis en ervaringen op diverse gebieden kunnen toepassen.

Erkend BOVAG camperdealer

Bij Como Campers bieden wij u zekerheid bij uw aankoop en kwaliteit bij de nazorg.

Alles onder één dak

Voor zowel verhuur, verkoop als onderhoud bent u bij Como Campers aan het juiste adres.

All-in prijs

Geen verborgen of extra kosten. Voor alle modellen hanteren wij een passende all-in prijs.

Play Video

Caravan Salon Düsseldorf 2024

Van zaterdag 31 augustus t/m zondag 8 september vind de jaarlijkse Caravan Salon plaats in Düsseldorf. Kom langs op onze stand in hal 17 en bezichtig de prachtige modellen van de Pilote Group! 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 033-2454762 of per e-mail met info@comocampers.nl.

Let op: tijdens de gehele beursperiode zijn wij telefonisch, per e-mail en op locatie in Nijkerk beperkt bereikbaar. We hopen hiervoor op uw begrip.