Camper accessoires

Van fietsendragers tot omvormers

De fietsen mee tijdens uw vakantie

Vindt u het lastig om te kiezen welke fietsendrager het beste bij u past? Wij geven u graag advies op maat! Het is natuurlijk fijn om fietsen mee te nemen tijdens de vakantie, maar voor het vervoeren van de fietsen zijn meerdere manieren en iedere manier heeft zo zijn voor- en nadelen. Om u op weg te helpen, hebben wij hieronder de mogelijkheden op een rij gezet.

Een fietsendrager op de trekhaak
Heeft u al een fietsendrager voor op de trekhaak van bijvoorbeeld uw personenauto? In dit geval is het ook een mogelijkheid om een trekhaak te monteren op de camper. Handig wanneer u de camper ook wilt gebruiken als trekkend voertuig voor bijvoorbeeld een aanhanger (meer dan 2000 kg trekgewicht).

Een fietsendrager op het chassis
Deze manier kan aanzienlijk meer dragen en in sommige gevallen zelfs een scooter. Daarnaast hangt deze lager wat ook nog eens voor makkelijker tillen zorgt!

Buscamper
Heeft u een buscamper en wilt u de achterdeuren vrij houden? Hier zijn speciale dragers voor, waardoor u de complete drager met fietsen kunt wegklappen. Hierdoor blijft de achterdeur te alle tijde te openen.

Een fietsendrager op de achterwand
Dit is de meest voorkomende en voordelige variant. Deze fietsendrager is geschikt voor een gewicht van maximaal 60 kg. Hier zit je met twee elektrische fietsen snel aan, mits je de accu kan demonteren.

Een fietsendrager in de berging
Wilt u diefstal van de fietsen voorkomen en passen de fietsen in de berging? Dan is het ook mogelijk om een fietsendrager te plaatsen in de berging van uw camper.